O nama

Moderna, prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda, usluga, procesa, te profesionalnim pristupom svojih saradnika teži stvaranju kruga zadovoljnih kupaca i vodeće pozicije u području proizvodnje PVC stolarije u Srbiji i izvan nje.

Kontakt info

Kontakt

065 336 93 36

E-mail

alumont.markov@gmail.com

Lokacija

Ul. Braće Jerković 121d Beograd
Srbija

  • 065 336 93 36
  • alumont.markov@gmail.com

O nama

O nama

ALUMONT PLUS je kompanija sa preko 10 godina iskustva u proizvodnji i ugradji PVC stolarije. Pružamo uslugu najvišeg kvaliteta za sve naručioce bez obzira na veličinu projekta – od zamene prozora u stanovima do opremanja višespratnih objekata kompletnom stolarijom. To je pristup koji nas izdvaja od konkurencije, jer spajamo stručnost, kvalitet i sigurnost iskusne kompanije sa individualnim pristupom, direktnim kontaktom i fleksibilnošću.
Naš inženjerski tim poseduje znanje i tehnologiju za projektovanje najsloženijih rešenja, a zahvaljujući savremenim mašinama u mogućnosti smo da ostvarimo svaku vašu zamisao.

Primere gotove stolarije sa ponosom izlažemo u našem prodajnom salonu u Beogradu. U salonu kupci mogu dobiti tačan predračun svake narudžbine i čuti naše predloge kako mogu ostvariti ono što su zamislili.