O nama

Moderna, prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda, usluga, procesa, te profesionalnim pristupom svojih saradnika teži stvaranju kruga zadovoljnih kupaca i vodeće pozicije u području proizvodnje PVC stolarije u Srbiji i izvan nje.

Kontakt info

Kontakt

065 336 93 36

E-mail

alumont.markov@gmail.com

  • 065 336 93 36
  • alumont.markov@gmail.com

Klizni sistemi

KLIZNI SISTEMI - FLEKSIBILNO REŠENJE ZA VAŠ BALKON I TERASU

Klizni sistemi za zatvaranje terasa nalaze široku pripremu za zastakljivanje bašti restorana, hotela, pri formiranju unutrašnjih pregrada u poslovnom i stambenom prostoru. Klizni sistemi za zastakljivanje su nezaobilazni u malim prostorima u situacijama gde nema mesta za ugradnju klasičnih klatno vrata.

Nagibno-klizni sistem – KOMBI-SISTEM

Najzastupljeniji klizni sistem u Srbiji sa odličnim karakteristikama. Pruža odlično dihtovanje i sigurnost vašeg doma. Poznat je i kao KOMBI-SISTEM. Može se izradjivati u 6-okomornim KBE i 7-okomornim profilima.

PARALELNO KLIZNI KIP SISTEM

Paralelno klizni kip sistem (PSK) nije samo moderan već je i praktičan. Velika prednost ovog sistema je ta što se klizna funkcija, koja štedi prostor, kombinuje sa praktičnom funkcijom kipovanja. Pokretno krilo ne štrči u prostoriji kad se otvori, već se pomera u stranu paralelno sa fiksnim delom. Pored toga, pokretni element može se kipovati za ventilaciju, kao što je poznato kod klasičnih prozora i balkonskih vrata.